Ο Κήπος των Ευχών

Bubble Parade Ο Κήπος των Ευχών

video

Ο Κήπος Των Ευχών είναι μια δράση που ανήκει στην κατηγορία του Bubble Parade. Πρόκειται για μια μεγάλη γιορτή με εκατομμύρια σαπουνόφουσκες κατά τη διάρκεια της οποίας ενισχύεται το αίσθημα της χαράς, του ονείρου, του πραγματικού και του παραμυθιακού.

Ο Κήπος Των Ευχών είναι μια παράσταση ή ένα bubble parade δυο περιπλανόμενων πλασμάτων που δημιουργούν μια πολύ συγκεκριμένη  ατμόσφαιρα σκορπίζοντας εκατομμύρια σαπουνόφουσκες και δημιουργώντας πηγαία διάδραση με το κοινό.

Η Ιδεά

Δυο πλανόδιοι ειρηνοποιοί καταφθάνουν σε μια χώρα γεμάτη γκρίνια και φασαρία. Ο ήλιος και το φεγγάρι κλαίνε διαρκώς, τα σύννεφα ανασαίνουν λυπημένα και τα δάση χορεύουν μόνα δίχως μουσικές. Στα βουνά η φύση αρρωσταίνει και στις πόλεις τα παιδιά δεν μοιράζονται πια αγκαλιές. Πως είπατε;;;; Τα παιδιά δε μοιράζονται πια αγκαλιές… ;; Μα τι συμβαίνει; Ας έρθει κάποιος να αλλάξει το ρολόι και να γεμίσει ο τόπος φυσαλίδες ΚΑΙ να ξαναφτιάξουμε τον κόσμο από την αρχή για να ζήσουμε και πάλι όλοι μαζί!!! 

Είδος Παράστασης: Μετακινούμενη Διαδραστική Performance

Ιδέα, Σύλληψη, χορογραφία, κατασκευές, τεχνικές χειρισμού και ερμηνεία: La Petite Marguerite (Βάσια Τσώτσου, Καριοφύλλης Γκροζούδης)

FB page: La Petite Marguerite. Bubble Show

site: https://bubbleperforming.com/

Διάρκεια: 90 λεπτά 
Ηλικίες: 0-120 χρονών
Aριθμός συμμετεχόντων: 2 ++

τηλ. επικοινωνίας: + 30 697 9234 024