ιστορίες από τον βυθό

«ιστορίες από τον βυθό της θάλασσας»

                    από την καλλιτεχνική – δημιουργική ομάδα La Petite Marguerite 

 

Η καλλιτεχνική – δημιουργική ομάδα La Petite Marguerite παρουσιάζει τη συμμετοχική performance: «Ιστορίες από τον βυθό της θάλασσας». 

Βρισκόμαστε ήδη στον βυθό της θάλασσας ανάμεσα σε αστερίες, κοράλια, ψαράκια μικρά και ψαράκια μεγάλα. Στη σκηνή εμφανίζονται δυο ζωηρά και χαμογελαστά χ τ α π ο δ ά κ ι α.

Έρχονται από έναν ωκεανό γεμάτο φυσαλίδες. Έρχονται από μια μακρινή θάλασσα και μας μεταφέρουν τα πιο όμορφα μηνύματα για αυτό που λέγεται ζωή! Μας παρουσιάζουν τον βυθό μέσα από το παιχνίδι με τις φυσαλίδες και μας υπόσχονται ένα ταξίδι γεμάτο μαγεία, χαμόγελα και φυσικά εκατομμύρια σ α π ο υ ν ό φ ο υ σ κ ε ς. 

Μια διαδραστική – συμμετοχική που ζωντανεύει και ενεργοποιεί το παραμυθιακό, την φαντασία, το όνειρο.

 * H παράσταση δανείζεται στοιχεία από τον χώρο του σωματικού θεάτρου, του θεάτρου αντικειμένου, του σύγχρονου χορού και της τέχνης του θεάτρου σκιών δίνοντας έμφαση στον ιδιαίτερο χειρισμό του εφήμερου υλικού της σαπουνόφουσκας.

 Μετά το πέρας της παράστασης υπάρχει η δυνατότητα πραγματοποίησης εκπαιδευτικού – εικαστικού εργαστηρίου με σαπουνόφουσκες. 

Είδος παράστασης: συμμετοχική performance με σαπουνόφουσκες, Διάρκεια: 60 λεπτά, Ηλικίες: 0-120 χρονών

Ιδέα, Σύλληψη, χορογραφία, κατασκευές, τεχνικές χειρισμού και ερμηνεία:La Petite Marguerite (Βάσια Τσώτσου, Καριοφύλλης Γκροζούδης)

FB page: La Petite Marguerite. Bubble Show

site: https://bubbleperforming.com/