Το νησί του Νότου

Το Νησί του Νότου: Μια μετακινούμενη παράσταση με εκατομμύρια σαπουνόφουσκες

Το Νησί του Νότου είναι μια μετακινούμενη παράσταση εμπνευσμένη από την απεραντοσύνη και την ποιητική που απλόχερα μας χαρίζει σε κάθε του βλέμμα το Αιγαίο. Είναι ένας μεταβατικός χώρος στον οποίο κυριαρχεί η  μουσική και ο χορός ανάμεσα σε εκατομμύρια σαπουνόφουσκες. Πρόκειται ουσιαστικά για μια παράσταση η οποία ξεφεύγει από τη φόρμα της σκηνικής δομής και περιοδεύει στον εκάστοτε τόπο δημιουργώντας μια συνθήκη κατά την διάρκεια της οποίας κοινό και ερμηνευτές αλληλεπιδρούν μέσα από τον αιωρούμενο κόσμο της σαπουνόφουσκας.

Το Νησί του Νότου: Η Ιδέα

Δυο περιπλανώμενα θαλάσσια πλάσματα,  περιοδεύουν αναζητώντας νέους τόπους για να χαρίζουν στους κατοίκους τους ένα φοβερό μυστικό. Μαζί τους λένε έχουν μια μαγική συνταγή γέλιου και ευτυχίας!

Ένας φοβερός άνεμος ωστόσο τους οδήγησε σε ένα βράχο κοντά σε ένα μικρό νησί που το λένε «φ». «Φ» όπως «φιλία», «Φ» όπως «Φωτόδεντρο» ή «Φ» όπως μια «φυσαλίδα». Μα αυτό είναι! Θα ονομάσουν το δικό τους βράχο φυσαλίδα και θα κρύψουν εκεί μέσα τα χαμόγελα όλου του κόσμου και εάν κάποιος ή κάποια νιώσει μοναξιά θα ξέρει πώς υπάρχει ένα ειρηνικό μέρος για να αναζητήσει παρέα και συντροφιά.

19667574_1803931696288869_8167656211973248665_o

Είδος Παράστασης: Μετακινούμενη Διαδραστική Παράσταση με σαπουνόφουσκες 

Ιδέα, Σύλληψη, χορογραφία, κατασκευές, τεχνικές χειρισμού και ερμηνεία:La Petite Marguerite (Βάσια Τσώτσου, Καριοφύλλης Γκροζούδης)

                                             Εικαστική Επιμέλεια: Φέη Ρεϊζίδου

FB page: La Petite Marguerite. Bubble Show 

site: https://bubbleperforming.com/

                                          instagram: la_petitemarguerite

Διάρκεια: 60 λεπτά ή σπαστό σε 2 μισάωρες εμφανίσεις αντίστοιχα
Ηλικίες: 0-120 χρονών
Aριθμός συμμετεχόντων: 2 ++

τηλ. επικοινωνίας: + 30 697 9234 024