Ο Κήπος των Ευχών

Ο Κήπος των Ευχών: Μια μετακινούμενη παράσταση με εκατομμύρια σαπουνόφουσκες 

Ο Κήπος Των Ευχών είναι μια μετακινούμενη παράσταση με μουσική, χορό και φυσικά εκατομμύρια σαπουνόφουσκες. Πρόκειται ουσιαστικά για μια παράσταση η οποία ξεφεύγει από τη φόρμα της σκηνικής δομής και περιοδεύει στον εκάστοτε χώρο δημιουργώντας μια συνθήκη κατά την διάρκεια της οποίας κοινό και ερμηνευτές αλληλεπιδρούν μέσα από τον αιωρούμενο κόσμο της σαπουνόφουσκας.

Ο Κήπος των Ευχών είναι ένας τόπος υπαρκτός και απροσδιόριστα ονειρικός. Για όσο διαρκεί η μουσική, το όνειρο και ο χορός ανάμεσα στις σαπουνόφουσκες είμαστε μαζί όλοι και όλες εκεί για να βγουν οι ευχές και τα όνειρα αληθινά.

Μια ατμόσφαιρα με εκατομμύρια σαπουνόφουσκες

Ο Κήπος Των Ευχών είναι μια παράσταση δυο περιπλανώμενων πλασμάτων που δημιουργούν μια πολύ συγκεκριμένη ατμόσφαιρα σκορπίζοντας εκατομμύρια σαπουνόφουσκες και αναζητώντας την πηγαία διάδραση με το κοινό. Εάν ποτέ αναζητήσετε αυτά τα περιπλανώμενα πλάσματα να ξέρετε ότι θα τα βρείτε να χορεύουν ανάμεσα στα λουλούδια τους που με τόση αγάπη και επιμέλεια φροντίζουν για να σας τα χαρίζουν απλόχερα.

Χαρά, όνειρο, ευχές και πραγματικότητα ζωντανεύουν μέσα από μια συλλογική αφήγηση στην οποία οι πραγματικοί πρωταγωνιστές και πρωταγωνίστριες είναι όσοι και όσες κοιτούν ψηλά για να αιωρηθούν και οι ίδιοι και οι ίδιες μαζί με τις σαπουνόφουσκες.

Ο Κήπος Των Ευχών: Η Ιδέα

Δυο πλανόδιοι ειρηνοποιοί καταφθάνουν σε μια χώρα γεμάτη γκρίνια και φασαρία. Ο ήλιος και το φεγγάρι κλαίνε διαρκώς, τα σύννεφα ανασαίνουν λυπημένα και τα δάση χορεύουν μόνα δίχως μουσικές. Στα βουνά η φύση αρρωσταίνει και στις πόλεις τα παιδιά δεν μοιράζονται πια αγκαλιές. Πως είπατε;;;; Τα παιδιά δε μοιράζονται πια αγκαλιές… ;; Μα τι συμβαίνει; Ας έρθει κάποιος να αλλάξει το ρολόι και να γεμίσει ο τόπος φυσαλίδες ΚΑΙ να ξαναφτιάξουμε τον κόσμο από την αρχή για να ζήσουμε και πάλι όλοι μαζί!!!

Είδος Παράστασης: Μετακινούμενη Διαδραστική Παράσταση με σαπουνόφουσκες

Ιδέα, Σύλληψη, χορογραφία, κατασκευές, τεχνικές χειρισμού και ερμηνεία: La Petite Marguerite (Βάσια Τσώτσου, Καριοφύλλης Γκροζούδης)

FB page: La Petite Marguerite. Bubble Show

site: https://bubbleperforming.com/

instagram: la_petitemarguerite

Διάρκεια: 90 λεπτά 
Ηλικίες: 0-120 χρονών
Aριθμός συμμετεχόντων: 2 ++

τηλ. επικοινωνίας: + 30 697 9234 024