ιστορίες από τον βυθό

Ιστορίες από τον βυθό της θάλασσας: συμμετοχική παράσταση με σαπουνόφουσκες:

Η καλλιτεχνική – δημιουργική ομάδα La Petite Marguerite παρουσιάζει τη συμμετοχική παράσταση με σαπουνόφουσκες: Ιστορίες από τον βυθό της θάλασσας. 

Βρισκόμαστε ήδη στον βυθό της θάλασσας ανάμεσα σε αστερίες, κοράλια, ψαράκια μικρά και ψαράκια μεγάλα και φυσικά σαπουνόφουσκες. Στη σκηνή εμφανίζονται δυο ζωηρά και χαμογελαστά  χ τ α π ο δ ά κ ι α. Έρχονται από έναν βυθό ωκεανό γεμάτο φυσαλίδες. Έρχονται από μακριά και μας μεταφέρουν τα πιο όμορφα μηνύματα!

Μας παρουσιάζουν τον βυθό μέσα από το παιχνίδι με τις σαπουνόφουσκες και μας υπόσχονται ένα ταξίδι γεμάτο μαγεία, χαμόγελα και φυσικά αέρινες στιγμές.

Μια διαδραστική – συμμετοχική bubble performance που ζωντανεύει και ενεργοποιεί το παραμυθιακό, την φαντασία, το όνειρο.

 * H παράσταση δανείζεται στοιχεία από τον χώρο του σωματικού θεάτρου, του θεάτρου αντικειμένου, του σύγχρονου χορού και της τέχνης του θεάτρου σκιών δίνοντας έμφαση στον ιδιαίτερο χειρισμό του εφήμερου υλικού της σαπουνόφουσκας.

Η παράσταση αφορά κυρίως την προσχολική ηλικία και ενδείκνυται σε παιδικούς σταθμούς, νηπιαγωγεία, φεστιβάλ και παιδικά πάρτυ

 * Μετά το τέλος της παράστασης πραγματοποιείται εκπαιδευτικό – εικαστικό εργαστήριο με σαπουνόφουσκες.

Είδος παράστασης: συμμετοχική performance με σαπουνόφουσκες, Διάρκεια: 60 λεπτά, Ηλικίες: 0-120 χρονών

Ιδέα, Σύλληψη, χορογραφία, κατασκευές, τεχνικές χειρισμού και ερμηνεία:La Petite Marguerite (Βάσια Τσώτσου, Καριοφύλλης Γκροζούδης)

FB page: La Petite Marguerite. Bubble Show

site: https://bubbleperforming.com/