ebook και συνοδευτικό εκπαιδευτικό υλικό με σαπουνόφουσκες

στις

ebook: «Μια Χριστουγεννιάτικη Ιστορία Για Μια Ανάποδη Πολιτεία» και συμπληρωματικό εκπαιδευτικό υλικό με σαπουνόφουσκες

Σας προσκαλούμε να κατεβάστε δωρεάν το ebook «Μια Χριστουγεννιάτικη Ιστορία Για Μια Ανάποδη Πολιτεία» και το συμπληρωματικό εκπαιδευτικό υλικό που σχεδιάσαμε αποκλειστικά για το site της ομάδας μας: La Petite Marguerite Bubble Performing and Play.

Η παρούσα έκδοση γράφτηκε και σχεδιάστηκε τον Δεκέμβριο του 2020 εν μέσω μιας πολύς συγκεκριμένης ιστορικής συγκυρίας. Πρόκειται για μια αφηγηματική παρέμβαση που στοχεύει στο να αναδείξει την διαδικασία της ενεργούς δράσης και να υπενθυμίσει τη δύναμη που κρύβεται πίσω από αυτή την επιλογή.

Αυτόν τον Δεκέμβρη δυστυχώς οι συνθήκες δεν μας επιτρέπουν να συναντηθούμε στους δρόμους και τις πλατείες δίνοντας παραστάσεις. Ωστόσο αυτός ο τόσο εσωστρεφής Δεκέμβρης θα μας θυμίζει πάντα αυτό που δεν πρέπει να ξεχνάμε. Καλή μας αντάμωση και φτου ξελευθερία!

φωτογραφία: Καριοφύλλης Γκροζούδης

για να λάβετε το ebook και το εκπαιδευτικό υλικό στείλτε μας email εδώ: margueritelapetite@gmail.com ή πατήστε πάνω στην κουκιδίτσα:

ευγενική σημείωση:

ο Σχεδιασμός της αφηγηματικής ιστορίας και των συμπληρωματικών δράσεων πραγματοποιήθηκε από την δημιουργό με αποκλειστικό σκοπό την δημόσια προβολή του εν λόγω υλικού στο site: http://www.bubbleperforming.com

Απαγορεύεται ρητά οποιαδήποτε αναδημοσίευση, αντιγραφή, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου που στοχεύει στην εμπορική χρήση χωρίς την άδεια της δημιουργού.

Θεωρείται δεδομένο ότι το υλικό μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως εκπαιδευτικό εργαλείο ελεύθερα.

Βάσια Τσώτσου

Σχολιάστε