athens bubble tour στο ιστορικό κέντρο της πόλης

στις

Είμαστε φτιαγμένοι από υλικά ονείρων ~

Δανειζόμενοι τον πολύτιμο στίχο του μεγάλου Άγγλου ποιητή μεταφέρουμε τη δύναμη των λέξεων του στο πεδίο της πόλης: Οι πόλεις μας είναι φτιαγμένες και αυτές από υλικά ονείρων και σε εμάς δεν αξίζει καμία άλλη μοίρα πάρα αυτή των ονειροποιων!

Με γνώμονα την παραπάνω σκέψη αλλά και με απέραντη αγάπη και σεβασμό προς την πόλη μας, σας προσκαλούμε σε μια βιωματική εμπειρία περιπλάνησης στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας. Η αμοιβαία μας συνύπαρξη θα διαρκέσει περίπου 3 ώρες και μέσα σε αυτόν τον χρονικό προσδιορισμό θα ανακαλύψουμε μυστικές διαδρομές και γειτονιές της Αθήνας. Μοναδικός σκοπός να ακολουθήσουμε τον αιωρούμενο κόσμο των bubbles και να παίξουμε μαζί τους.

Η δράση απευθύνεται σε άτομα όλων των ηλικιών και στοχεύει στο να αναδείξει τη χαρά της στιγμής, την αξία του παιχνιδιού μέσα στην πόλη, την αμοιβαία αλληλεπίδραση και επικοινωνία.

Σχεδιασμός/ υλοποίηση: Βάσια Τσώτσου

Διοργάνωση: https://aeonians.com/

  • Εάν είσαστε ομάδα, σχολική κοινότητα, γονείς ή παιδιά, μικροί και μεγάλοι ονειροποιοί μπορείτε να μας ρωτήστε για τις επερχόμενες διαδρομές στο 6955037892 (Aeonian Travel)
  • Βρείτε μας στη σελίδα μας στο instagram https://www.instagram.com/athens.bubble.tour/?hl=el
Advertisement

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s