Ανοιχτή Πρόσκληση Συμμετοχής προς τους φοιτητές & τις φοιτήτριες του Τ.Ε.Ε.Α.Π.Η. του Πανεπιστημίου Πατρών.

στις

Το Παιδικό Φεστιβάλ του Τ.Ε.Ε.Α.Π.Η. σας προσκαλεί σε ένα συμμετοχικό εργαστήριο ενηλίκων βασισμένο στην ιδέα του παιχνιδιού με τις φυσαλίδες: Athens Bubble Society | Bubble Participatory Workshop.

🔹 Πρόκειται για ένα αλληλεπιδραστικό εργαστήριο ενηλίκων κατά τη διάρκεια του οποίου θα πειραματιστούμε το υλικό των bubbles. Η κύρια ιδέα του εργαστηρίου αναφέρεται στο παιχνίδι με τις φυσαλίδες ως μια μορφή παρέμβασης μη λεκτικής επικοινωνίας στην εκπαίδευση.

🔸Οι φυσαλίδες είναι ένα οπτικό ερέθισμα που προσελκύει ακαριαία τους/τις συμμετέχοντες/-ουσες, δημιουργεί μια σχέση άμεσης αλληλεπίδρασης, υπογραμμίζει τη σημασία του εδώ και του τώρα, την αξία της βιωμένης πρακτικής αλλά και τη δύναμη του παιχνιδιού μέσα στη (σχολική) κοινότητα.

🔹Σκοπός του εργαστηρίου είναι το παιχνίδι και η αμοιβαία αλληλεπίδραση και επικοινωνία της ομάδας. Με αναστοχαστική διάθεση θα προσδιορίσουμε τη σχέση μας με την παιδική ηλικία, τις αναπαραστάσεις και τα όρια του παιχνιδιού μέσα στην εκπαιδευτική διαδικασία.

🔸Διάρκεια: 12:00-15:00

🔸Χώρος: Εσωτερικός

Αριθμός συμμετεχόντων- ουσών: 18 άτομα (θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας)

Εισηγήτρια: Βάσια Τσώτσου, ερευνήτρια, υπ. διδάκτωρ Παντείου Παν/μιου, Bubble Performer [www.bubbleperforming.com]

🔹Δηλώσεις συμμετοχής στο email: festival@upatras.gr

🔸Στοιχεία συμμετοχής:

Ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας.

*Απαραίτητη προϋπόθεση η φοίτηση στο Τ.Ε.Ε.Α.Π.Η. του Πανεπιστημίου Πατρών.

Βιογραφικό Σημείωμα Εισηγήτριας

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε Πολιτική Επιστήμη και Ιστορία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές της σπουδές στη κατεύθυνση της Πολιτικής Φιλοσοφίας. Παράλληλα με τις σπουδές της ασχολήθηκε με την τέχνη του σωματικού θεάτρου και ολοκλήρωσε κύκλους νομαδικών μαθημάτων και εργαστηρίων. Από το 2012 είναι η εισηγήτρια του Bubble Performing & Play στην Ελλάδα και εργάζεται ως ανεξάρτητη performer σε σχολεία, μουσεία, φεστιβάλ, δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς. Τα τελευταία χρόνια είναι υποψήφια διδάκτωρ στο τμήμα Επικοινωνίας Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου

Advertisement

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s