Cycladic Kids Festival

στις

Το πρώτο παιδικό φεστιβάλ του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης είναι γεγονός! Θέατρο, μουσική, χορός, κινηματογράφος, εικαστικά, αφηγήσεις και η μεγαλύτερη έκθεση παιδικής ζωγραφικής στο πιο συναρπαστικό Σαββατοκύριακο στο κέντρο της Αθήνας!

Η ομάδα μας, έχει την τιμή και την χαρά να βρίσκεται και τις δυο μέρες στο Cycladic Kids Festival. Οι παραστάσεις μας Νεφελοκοκκυγία & Εναερίτες, θα περιοδεύσουν στον χώρο του φεστιβάλ το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου και ώρα 11.30 -13.30 και την Κυριακή 11.00 – 12.30 αντίστοιχα.

Αναλυτικότερα για τις παραστάσεις:

Νεφελοκοκκυγία: Η ομάδα La Petite Marguerite σχεδιάζει μια εικαστική παρέμβαση και προσκαλεί μικρούς και μεγάλους να ξεκινήσουν μια αναζήτηση ενός νέου τόπου, της ονειρικής Νεφελοκοκκυγίας! Πρόκειται για μια παράσταση η οποία ξεφεύγει από τη φόρμα της σκηνικής δομής και περιοδεύει στον χώρο δημιουργώντας μια μοναδική συνθήκη κατά τη διάρκεια της οποίας κοινό και ερμηνευτές αλληλεπιδρούν μέσα από τον αιωρούμενο κόσμο της σαπουνόφουσκας. Για όσο διαρκεί η μουσική, το όνειρο και ο χορός ανάμεσα στις σαπουνόφουσκες είμαστε όλοι και όλες εκεί για να βγουν οι ευχές και τα όνειρα αληθινά!

Συντελεστές: Ιδέα, χορογραφία, κατασκευές, τεχνικές χειρισμού και ερμηνεία: La Petite Marguerite (Βάσια Τσώτσου, Καριοφύλλης Γκροζούδης) Σκηνικά / κοστούμια: Ιωάννα Γουζέλη, Δημήτρης Σαρλάνης.

Εναερίτες: Οι Εναερίτες είναι δυο υπαρκτά πλάσματα που περιοδεύουν στο αστικό τοπίο αναζητώντας την ποίηση και το όνειρο που υπάρχει μέσα μας. Παίζουν, χορεύουν, δημιουργούν και χαρίζουν αμέτρητες φυσαλίδες και άπειρες στιγμές χαράς και ανεμελιάς. Πρόκειται για μια εικαστική συμμετοχική παράσταση η οποία πραγματοποιείται μέσω της οπτικής αφήγησης και φυσικά… των φυσαλίδων!

Συντελεστές: Ιδέα, χορογραφία, κατασκευές, τεχνικές χειρισμού και ερμηνεία: La Petite Marguerite (Βάσια Τσώτσου, Καριοφύλλης Γκροζούδης) Σκηνικά / κοστούμια: Ιωάννα Γουζέλη, Δημήτρης Σαρλάνης.

Στο Φεστιβάλ συμμετέχουν: Εθνικό Θέατρο, Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας, Παιδικό και Εφηβικό Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Αθήνας, Δίκτυο για τα Δικαιώματα του Παιδιού, Library4all, illustradays, Polyphonica, Ορχήστρα των Ανέμων, WeMe Constructs, La Petite Marguerite, Moutzoures, Λούπες, Ομάδα ΑΦΟΥ, Παραμυθοκόρες, Victoria Hislop, Λένα Παπαληγούρα, Πυγμαλίωνας Δαδακαρίδης, Ελένη Γερουλάνου, Αντώνης Παπαθεοδούλου.

Με τη συνεργασία του Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων

Υπό την Αιγίδα:
Ελληνική Δημοκρατία, Υπουργείο Πολιτισμού
Υπουργείο Εξωτερικών, Γενική Γραμματεία Απόδημου
Ελληνισμού και Δημόσιας Διπλωματίας

Αναλυτικές πληροφορίες για το φεστιβάλ μπορείτε να βρείτε στη σελίδα του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης.

Βρείτε μας στα social media:

Facebook & Instagram

Σχολιάστε